Tauber Oppervlakte Techniek is
Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
Spuiten - Poedercoaten - Moffelen - Ontvetten - Stralen

Toepassingen - Poedercoaten

Poedercoaten in elke gewenste RAL kleur

Een poedercoating is een deklaag van organisch materiaal op een meestal metalen ondergrond, welke wordt aangebracht vanuit een poeder-luchtmengsel. Deze deklaag dient ter verfraaiing en / of bescherming van de ondergrond. Deze laag geeft een ietwat elastische en daardoor minder snel breekbare bescherming. Poedercoating is een schone en efficiënte technologie op het gebied van coatings en geeft bovendien een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Poedercoatings leveren een duurzame, en esthetisch zeer fraaie afwerking, Wij kunnen voor u elke gewenste RAL kleur aanbrengen die veelal standaard in ons magazijn aanwezig zijn.


Wanneer dit niet het geval is hebben wij de meest vooraanstaande leveranciers in ons pakket die voor een snelle levering zorgdragen. Zodoende kunnen wij u voorzien van de modernste kleuren die er op de markt beschikbaar zijn. Indien nodig kunnen wij in eigen huis alle onderdelen stralen, dit heeft bij veel poederleveranciers de voorkeur voor een optimale hechting. Voor duurzame systemen worden dubbele lagen aangebracht waarbij een laag zink of primer wordt gemoffeld met daarover een poedercoating in de gewenste kleur en glansgraad.

Omdat Tauber Oppervlakte Techniek één van de weinige poedercoatbedrijven is die ook over een volwaardige natlakkerij beschikt, kunnen zelfs zeer hoogwaardige systemen gespoten worden met een combinatie tussen natlak en poedercoat. Na het moffelen en een korte afkoel periode kunnen de behandelde onderdelen worden ingepakt, dit wordt uiteraard met veel zorg gedaan zodat uw producten zonder problemen kunnen worden vervoerd.

Spuiterij Tauber - Poedercoaten in elke gewenste RAL kleur