Tauber Oppervlakte Techniek is
Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
Spuiten - Poedercoaten - Moffelen - Ontvetten - Stralen

Wie zijn wij?

Familiebedrijf met veel kennis van zaken

Tauber Oppervlakte Techniek is een familiebedrijf, opgericht in 1921. Inmiddels heeft de vierde generatie zich het bedrijf geheel eigen gemaakt en borduurt voort op de kennis die ouders, grootouders en overgrootvader al bezaten. Dit samen met de nieuwste ontwikkelingen vormt een solide basis voor het bedrijf van nu. Tauber Oppervlakte Techniek maakt gebruik van verschillende technieken, daarom is er voor elke ondergrond een passende oplossing. Kunststof, hout, aluminium, staal, 3D-Prints en RVS kunnen allemaal door ons gecoat worden. Door verschillende systemen toe te passen kunnen wij uw product voorzien van de best mogelijke coating.  


Of het nu gaat om grote volumes of afzonderlijke producten die een hoogwaardige behandeling vereisen, wij leveren perfect maatwerk. Met onze faciliteiten zijn we inmiddels één van de meest gespecialiseerde spuiters in Nederland. Onze klantenkring is zeer uitgebreid. Wij bedienen overheidsinstellingen, bedrijven en ook de particuliere sector. Zie ook onze foto´s om een impressie te krijgen van wat wij voor u of uw bedrijf zouden kunnen betekenen.

Tauber Oppervlakte Techniek heeft een grote natlakcabine en een poedercoatcabine. In de moffeloven zorgen temperaturen van soms wel meer dan 200°C voor een perfecte hechting en een gelijkmatig oppervlak. Vooraf zijn voorbehandelingen als Fe-fosfateren in eigen huis en chromateren in ons beheer mogelijk. De producten worden door ons zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport wordt voorkomen. En is transport een probleem, dan regelen wij dit graag voor u. Uw product verdient onze zorg.

Wapen Hofleverancier
Van Maandag tot en met vrijdag,
van 07:00u tot 16:00u